Avertizare meteo de ploi pentru zonele de deal şi munte

Meteorologii au emis, luni după-amiază, o avertizare valabilă, de marţi până miercuri dimineaţă, în zonele montane din întreaga ţară, fiind aşteptate ploi în cantităţi de până la 50 de litri pe metrul pătrat, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

37 afișări
Imaginea articolului Avertizare meteo de ploi pentru zonele de deal şi munte

Avertizare meteo de ploi pentru zonele de deal şi munte

"În intervalul 2 iunie, ora 15.30 - 3 iunie, ora 9.00 vor fi ploi mai însemnate cantitativ în Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania şi Moldova. Îndeosebi în zonele deluroase şi montane din aceste regiuni, cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 de litri pe metrul pătrat şi izolat 40-50 de litri pe metrul pătrat", se precizează în avertizarea meteo publicată pe site-ul ANM.

În plus, conform prognozei meteorologilor, aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, intensficări ale vântului şi, izolat, chiar de grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici