Aviz amatorilor: Biblioteca Naţională se redeschide, dar cu anumite reguli

  • Biblioteca Naţională va permite accesul vizitatorilor doar în spaţiile libere
  • Accesul în sălile de lectură va fi interzis
448 afișări
Imaginea articolului Aviz amatorilor: Biblioteca Naţională se redeschide, dar cu anumite reguli

Aviz amatorilor: Biblioteca Naţională se redeschide dar cu anumite reguli

Biblioteca Naţională s-a redeschis pentru vizitatori dar cu anumite restricţii în contextul pandemiei cu COVID 19. Astfel, vizitatorii vor avea acces doar în spaţiile libere nu şi în sălile de lectură. Intrarea se va face din bulevardul Mircea Vodă iar ieşirea va fi la bulevardul Unirii.

Vizitatorii vor trebui să respecte şi regulile general valabile pentru accesul în clădiri: dezinfectarea mâinilor, măsurarea temeperaturii corporale  cu termometrul digital.

În plus, trebuie respectate anumite reguli de bază.

Iată ce recomandă reprezentanţii Bibliotecii Naţionale:

 - Utilizaţi mască de protecţie pe tot parcursul vizitei.
 - Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m între dumneavoastră şi alţi utilizatori. Respectaţi indicatoarele afişate în acest scop.
 - Utilizaţi cât mai des produsele dezinfectante puse la dispoziţia dumneavoastră în incinta bibliotecii pentru curăţarea şi igienizarea mâinilor.
 - Nu urcaţi în lift mai mult de două persoane.
 - Aşezaţi-vă la mesele de lucru, cu respectarea distanţei de siguranţă, conform indicaţiilor afişate.


"Rolul nostru, în biblioteci, este de a uni comunitatea, însă traversăm o perioadă în care suntem provocaţi să găsim noi căi de apropiere. De aceea, pregătim soluţii pentru a vă oferi acces şi la colecţiile noastre, despre care vă vom informa în curând", spun reprezentanţii Bibliotecii Naţionale

Iată şi programul de acces:

 - Luni, miercuri şi vineri, între orele 8:00-18:00;
 - Marţi şi joi, între orele 8:00-20:00;
 - Sâmbătă, între orele 9:00-17:0

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici