Avocatul din Iaşi care a ucis doi tineri într-un accident, eliberat condiţionat. Cât a stat în închisoare

Avocatul ieşean care s-a urcat beat la volan şi a condus cu 150 de kilometri la oră, omorând doi oameni, a fost eliberat condiţionat după 2 ani şi 9 luni de închisoare.

2691 afișări
Imaginea articolului Avocatul din Iaşi care a ucis doi tineri într-un accident, eliberat condiţionat. Cât a stat în închisoare

Avocatul din Iaşi, care a provocat un accident rutier şi a ucis două persoane, a ieşit din închisoare

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au admis cererea Comisiei de Liberări Condiţionate din cadrul Penitenciarului Vaslui, astfel că, după 2 ani şi 9 luni de închisoare, avocatul care a provocat un accident din Iaşi în care 2 persoane au murit a fost eliberat condiţionat.

Victor Ion Axinte a părăsit Penitenciarul Vaslui miercuri.

Pe 22 martie 2017, avocatul s-a urcat la volanul maşinii sale după ce a consumat băuturi alcoolice la un restraurant din Iaşi. În doar câteva minute a intrat cu viteză într-o intersecţie din zona Granit şi a provocat un accident în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa. Accidentul a fost surpins de imaginile de camerele de supraveghere, iar potrivit rechizitoriului, în momentul impactului Victor Axinte avea 155 de kilometri la oră.

În momentul prelevării probelor de sânge avocatul avea alcoolemia de 2,05 la mie în sânge.

Câteva luni mai târziu, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis condamnarea definitivă a avocatului la 5 ani şi 8 luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avocat,
eliberare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici