Avocatul lui Mailat: Rezultatul anchetei ar putea fi altul decât cel anticipat

Piero Piccinini, avocatul românului Romulus Mailat, suspectat de crimă în Italia, afirmă că, la finalul investigaţiilor, ar putea apărea elemente importante, sugerând că acest caz nu este "atât de previzibil cum ar părea", relatează pagina online a ASG.

5 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Mailat: Rezultatul anchetei ar putea fi altul decât cel anticipat

Avocatul lui Mailat afirmă că rezultatul anchetei ar putea fi altul decât cel anticipat

Autorităţile italiene încă încearcă să elucideze circumstanţele în care a fost ucisă Giovanna Reggiani, la 30 octombrie, în zona Tor di Quinto din Roma. Suspectul în acest caz este romul de origine română Nicolae Romulus Mailat.

"Efectuăm investigaţii profunde care pot conduce la alt rezultat decât cel scontat; chiar dacă de obicei există o atitudine simplistă faţă de suspecţi, întotdeauna trebuie să aşteptăm raportul final", afirmă avocatul Piero Piccinini, avertizând în legătură cu reconstituirea efectuată la 12 noiembrie: "Testele vor clarifica totul, însă în ceea ce priveşte credibilitatea martorei românce Emilia, este cunoscut faptul că unele agenţii de presă din România au difuzat ştiri despre tratamentele medicale îndelungate pe care ea le-a urmat pentru probleme mentale".

Poziţia lui Mailat rămâne aceeaşi (anume că doar i-a furat geanta victimei italience), fără a apărea noi elemente care să îmbunătăţească sau să agraveze actuala poziţie, afirmă avocatul din oficiu.

În ceea ce priveşte acuzaţia de comitere a unei agresiuni sexuale înaintea crimei, avocatul a precizat că trebuie aşteptate rezultatele analizelor, care durează 30 de zile.

"Dacă a existat o agresiune sexuală s-ar schimba mobilul şi cruzimea crimei, de aceea, pentru a fi mai precişi, trebuie să aşteptăm rezultatul analizelor. Însă vreau să spun un lucru. Nu mi s-a părut normală atmosfera creată după evenimentele de la Roma, care i-a constrâns pe mulţi români din zona Tor di Quinto să revină în ţara lor de teama actelor de răzbunare", a încheiat avocatul lui Romulus Mailat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici