Avocatul lui Mazăre, la ieşirea din Penitenciarul Rahova: Se simte bine, face plimbări în cerc, în curte/ Ce spune despre o întâlnire cu Dragnea

Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflaţi în carantină în Penitenciarul Rahova, a declarat avocatul fostului primar al Constanţei după ce şi-a vizitat, joi, clientul. Fostul edil al Constanţei se simte bine, şi face plimbări în cerc, în curtea unităţii.

8529 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Mazăre, la ieşirea din Penitenciarul Rahova: Se simte bine, face plimbări în cerc, în curte/ Ce spune despre o întâlnire cu Dragnea

Avocatul lui Mazăre, la ieşirea din Penitenciarul Rahova: Se simte bine, face plimbări în cerc, în curte/ Ce spune despre o întâlnire cu Dragnea

„Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citeşte, scrie - s-a înscris la revista penitenciarului. Ştiu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinţei. Încă nu s-a motivat”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, după ce a ieşit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar.

Potrivit apărătorului, clientul său nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, aflat şi el la Penitenciarul Rahova, tot în carantină pentru 21 de zile.

„Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alţi doi deţinuţi, dar nu s-au văzut. Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni - rămâne de văzut. (...) Este puternic (Radu Mazăre, n.r.), este un tip care s-a obişnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plânge de absolut nimic”, a mai spus avocatul.

Fostul primar este actualmente încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile.

După trecerea acestei perioade, autorităţile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentinţă definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor şi plajelor din Constanţa.

În aceeaşi situaţie se află şi Liviu Dragnea, el fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici