Avocatul părinţilor Mădălinei Manole începe marţi procedurile pentru tutela copilului

Avocatul familiei Manole a declarat joi pentru MEDIAFAX că de marţea viitoare va începe procedurile juridice pentru ca părinţii Mădălinei Manole să obţină tutela fiului artistei, procesul urmând să se judece la Judecătoria Buftea.

146 afișări
Imaginea articolului Avocatul părinţilor Mădălinei Manole începe marţi procedurile pentru tutela copilului

Avocatul părinţilor Mădălinei Manole începe marţi procedurile pentru tutela copilului (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Avocatul Beatrice Comăniceanu a spus că în 27 iulie se va întâlni cu părinţii Mădălinei Manole pentru a demara procedurile juridice în vederea obţinerii tutelei nepotului acestora.

Comăniceanu a precizat că procesul care va fi pornit în acest sens va avea loc la Judecătoria Buftea, instanţa competentă în acest caz.

Tatăl Mădălinei Manole a fost audiat, joi, mai bine de două ore, la sediul Poliţiei Capitalei, de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în cazul sinuciderii artistei.

Avocatul Beatrice Cămănescu a spus că acesta nu doreşte să facă nicio declaraţie în legătură cu audierea sa.

Potrivit unor surse judiciare, audierea tatălui Mădălinei Manole este singurul act procedural pentru ziua de joi, urmând ca pe viitor să fie audiată şi persoana care i-ar fi vândut prietenei Mădălinei Manole furadan, substanţa cu care artista s-a sinucis.

Părinţii Mădălinei Manole s-au adresat unui avocat şi vor să ceară custodia nepoţelului lor, dar şi casa din Otopeni în care cântăreaţa a locuit împreună cu soţul ei, Petru Mircea, informează Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici