BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă: Cluj - Promovabilitatea la bacalaureat - 22,8 la sută, mai mare decât perioada similară din 2011

Promovabilitatea la sesiunea din august a examenului de bacalaureat a fost, în judeţul Cluj, de 22,8 la sută, înainte de contestaţii, fiind mai mare decât cea înregistrată în sesiunea similară din 2011, care a fost de 20,62 la sută.

1359 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă: Cluj - Promovabilitatea la bacalaureat - 22,8 la sută, mai mare decât perioada similară din 2011

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă: Cluj - Promovabilitatea la bacalaureat - 22,8 la sută, mai mare decât perioada similară din 2011 (Imagine: Laszlo Mihaly / MediafaxFoto)

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că nu a fost înregistrată nicio notă de zece şi că a fost obţinută o singură notă între 9.00 şi 10.00.

"Promovabilitatea la sesiunea din august a examenului de bacaluareat a fost, la nivelul judeţului Cluj, de 22,8 la sută, mai mare decât cea înregistrată anul trecut, când a fost de 20,62 la sută, tot înainte de contestaţii. Nu a fost înregistrată nicio notă de zece la acest examen. A fost obţinută o singură notă între 9.00 şi 10.00", a spus Cuibus.

Elevii nemulţumiţi pot depune contestaţii duminică, iar miercuri vor fi afişate rezultatele finale.

La examenul de bacalaureat în sesiunea din august au fost înscrişi în judeţul Cluj peste 2.400 de elevi.

La sesiunea din iulie a acestui an promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost de 54,3 la sută, înaintea contestaţiilor, şi de 56,26 la sută după soluţionarea contestaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici