BACALAUREAT 2016 Absolvenţii de clasa a XII-a susţin vineri proba la alegere

Ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, cea la alegere, are loc vineri, urmând ca rezultatele parţiale să fie afişate la data de 12 iulie, potrivit calendarului de examen publicat de Ministerul Educaţiei.

870 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2016 Absolvenţii de clasa a XII-a susţin vineri proba la alegere

BACALAUREAT 2016 Absolvenţii de clasa a XII-a susţin vineri proba la alegere(Imagine: Eugen Rogojan/ Mediafax Foto)

Absolvenţii de clasa a XII-a susţin vineri ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie, proba la alegere la una din zece materii : georgrafie,biologie, fizică, chimie, informatică, sociologie, filosofie, psihologie, logică şi economie.

La fel ca la celelalte probe, examenul începe la ora 9.00 dimineaţa, candidaţii având la dispoziţie trei ore de lucru, însă pot ieşi din sala de examen începând cu 10.30.

Subiectele vor fi publicate în timp real pe mediafax.ro, iar în jurul orei 15.00, subiectele şi baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul subiecte.edu.ro.

De asemenea, la ora 13.00, subiectele de la geografie şi biologie vor fi rezolvate în direct, la Mediafax Live, de profesoara Cristina Smeianu, care predă georgrafie la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" şi profesoara Nicoleta Oprea , de la Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila".

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16.00-20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice la data de 16 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici