Bacău: 12 secţii de votare au rămas fără curent electric

Un număr de 12 secţii de votare, majoritatea din municipiul Bacău, au rămas, duminică, fără curent electric, în urma unei pene de curent care a afectat zona de nord a oraşului Bacău şi comuna Traian.

24 afișări
Imaginea articolului Bacău: 12 secţii de votare au rămas fără curent electric

Bacău: 12 secţii de votare au rămas fără curent electric (Imagine: Mediafax Foto)

În comuna Traian, nicio secţie de votare nu are curent electric, în timp ce în municipiul Bacău, a fost afectată toată zona de nord, preşedinţii secţiilor de votare din zonele respective fiind nevoiţi să aprindă lumânări pentru ca procesul electoral să nu fie afectat.

"Afară se întunecă şi preşedinţii acestor secţii de votare au început să între în panică. Deocamdată, discutăm posibilitatea de a se continua votul la lumina lumânărilor. Vom vedea şi cât de repede vor interveni cei de la E.ON", a declarat Constantin Chiriac, preşedintele BEC Bacău.

Echipe ale E.ON Moldova acţionează pentru a remedia defecţiunea care a afectat atât secţiile de votare, cât şi locuinţele oamenilor din zonele respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici