Bacău: Copil de nouă ani lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Un copil în vârstă de nouă ani, din localitatea băcăuană Hemeiuş, a fost transportat la spital, vineri, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Bacău, şoferul fugind, iniţial, de la locul accidentului.

520 afișări
Imaginea articolului Bacău: Copil de nouă ani lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Bacău: Copil de nouă ani lovit de o maşină pe trecerea de pietoni (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, copilul a fost accidentat de un şofer în vârstă de 29 de ani, care, iniţial, a fugit de la locul faptei, însă s-a predat în cele din urmă la sediul Poliţiei Municipale Bacău.

"Poliţia a fost informată despre producerea accidentului de către tatăl minorului, care l-a şi transportat pe fiul său la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. În ceea ce-l priveşte pe şofer, acesta a venit singur la sediul Poliţiei Municipale Bacău, unde a recunoscut că a fost implicat într-un accident cu victimă pe strada Aprodu Purice", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici