Bădulescu: Numărul celor care folosesc transportul public a scăzut cu 20%

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, spune că fluxul de călători care folosesc transportul în comun a scăzut cu 20 la sută, însă nu va exista nicio măsură de anulare a transportului public.

203 afișări
Imaginea articolului Bădulescu: Numărul celor care folosesc transportul public a scăzut cu 20%

Bădulescu: Numărul celor care folosesc transportul public a scăzut cu 20%

Bădulescu a declarat, luni, la Digi Tv, că numărul călătorilor care folosesc transportul public a scăzut, pentru că oamenii şi-au luat măsuri de protecţie, în contextul coronavirusului.

„Cetăţenii au înţeles foarte bine ce trebuie să facă pentru a se proteja pe ei şi pe noi, adică au ascultat îndemnurile de a sta la domiciliu şi a face doar activităţile obligatorii. Şi atunci, sigur că da, noi vom adapta reţeaua de transport şi la fluxul de călători. Într-adevăr, vectorii care măsoară indicii ne arată o scădere cu 20% a călătorilor care folosesc mijloacele STB”, a spus viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Potrivit acestuia, situaţia va fi adaptată în funcţie de ce se întrevede în teren.

„Nu va va exista o măsură care să spună: <Mâine nu mai merge transportul în Bucureşti>. Nu există acest lucru”, a mai spus Bădulescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici