Băieţel de doi ani rănit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Argeş. Copilul, transportat de la Piteşti la Bucureşti

Un băieţel în vârstă de doi ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din cartierul piteştean Trivale. Medicii au decis să transfere copilul la o clinică din Capitală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

927 afișări
Imaginea articolului Băieţel de doi ani rănit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Argeş. Copilul, transportat de la Piteşti la Bucureşti

Băieţel de doi ani rănit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Arges. Copilul va fi transportat de la Piteşti la Bucureşti

Rudele copilului au sunat de urgenţă la 112 să anunţe că băieţelul în vârstă de doi ani are nevoie de îngrijiri medicale după ce a împins un geam şi a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc, pe pământ.

Imediat după incident, mama copilului a coborât şi l-a luat pe băiat în apartament, iar aici l-au găsit paramedicii. Copilul era conştient şi a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Piteşti, Adina Enescu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că băieţelul a suferit mai multe politraumatisme prin cădere.

"Are un traumatism cranian şi un traumatism toraco-abdominal. Se suspectează şi o contuzie pulmonară. Este echilibrat, stabil hemodinamic. Acum se află la investigaţii", a declarat Adina Enescu.

Medicii piteşteni au decis să îl transfere pe copil la o clinică din Capitală, pentru mai multe investigaţii, dar şi pentru un tratament de specialitate sau intervenţiile care se impun după aflarea rezultatelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici