VREMEA REA a făcut ravagii în ţară: Acoperişuri şi copaci doborâţi de vânt. În 96 de localităţi sunt probleme cu curentul electric

Pompierii militari au intervenit în 10 judeţe ale ţării, unde s-au înregistrat probleme din cauza vremii, respectiv acoperişuri distruse, copaci şi stâlpi de electricitate doborâţi de vântul puternic, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

1483 afișări
Imaginea articolului VREMEA REA a făcut ravagii în ţară: Acoperişuri şi copaci doborâţi de vânt. În 96 de localităţi sunt probleme cu curentul electric

VREMEA REA a făcut ravagii în ţară: Acoperişuri şi copaci doborâţi de vânt. În 96 de localităţi sunt probleme cu curentul electric (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, pompierii au intervenit în localităţile Baia Mare şi Ulmeni din judeţul Maramureş, acolo unde patru acoperişuri de bloc au fost afectate de furtună, iar un stâlp de electricitate, un stâlp de telefonie şi 20 copaci au fost doborâţi de vânt. În judeţul Bistriţa-Năsăud, în localităţile Bistriţa, Feldru, Romuli şi Rebrişoara, echipele de intevenţie au avut de lucru la un acoperiş anexă afectat, trei copaci care au fost doborâţi de vânt şi un stâlp de electricitate.

Aceleaşi probleme, respectiv acoperişuri distruse de vijelii, copaci, dar şi stâlpi de telefonie sau electricitate puşi la pământ de vântul puternic, au fost în judeţele Satu Mare, Suceava, Mureş, Iaşi, Brăila, Arad, Botoşani şi Timiş.

În plus, în 96 de localităţi din judeţele Bistrita-Năsăud, Botoşani, Harghita, Iaşi, Maramures, Neamţ, Suceava şi Vaslui sunt semnalate probleme ]n ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, potrivit IGSU.

Până sâmbătă dimineaţă, a fost în vigoare o informare meteorologică de ploi şi vijelii, valabilă pentru Maramureş, Transilvania, Crişana, Banat şi Moldova, precum şi în zonele de deal şi de munte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici