VIDEO Băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani, victime ale agresiunii sexuale. Trei bărbaţi din Bucureşti au fost duşi la Poliţie, suspectaţi pentru viol

  • Mai mulţi băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani ar fi fost violaţi de către trei bărbaţi.
  • Poliţia Capitalei anunţă că a făcut patru percheziţii în acest caz, trei suspecţi au fost duşi la Poliţie, iar doi au fost reţinuţi.
656 afișări
Imaginea articolului VIDEO Băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani, victime ale agresiunii sexuale. Trei bărbaţi din Bucureşti au fost duşi la Poliţie, suspectaţi pentru viol

În perioada iulie-noiembrie 2020, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 1, în baza unei sesizări din oficiu, au făcut investigaţii cu privire la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol, act sexual cu un minor şi agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite asupra mai multor minori, proveniţi dintr-o familie dezorganizată.

În timpul verificărilor au fost obţinute date şi indicii cu privire la alţi doi bărbaţi, de 45 şi respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse faţă de aceştia pentru act sexual cu un minor.

Astfel, joi au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele bărbaţilor, aceştia fiind depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Sectorului 1 pentru cercetări.

Au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile şi obiecte de îmbrăcăminte.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceştia, profitând de starea familială a minorilor, băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, i-ar fi agresat sexual. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor, cu bărbaţii de 56 şi respectiv 45 de ani în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, transmite Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici