Balet real pe calea ferată. Spectacol involuntar, dat de micile balerine, după o călătorie de 17 ore cu trenul, pe un traseu de 500 km

Dansatoarele unei trupe din Timişoara şi-au făcut încălzirea pentru un concurs în tren pentru că au ajuns la Bucureşti cu o întârziere de peste 8 ore. Momentele din timpul călătoriei prelungite au fost surprinse în imagini de coregrafa lor, care a postat pozele pe Facebook.

1731 afișări
Imaginea articolului Balet real pe calea ferată. Spectacol involuntar, dat de micile balerine, după o călătorie de 17 ore cu trenul, pe un traseu de 500 km

SURSA Facebook Ban Adela

Fetele au plecat spre Bucureşti vineri seara în jurul orei 21.00 şi se aşteptau să ajungă la destinaţie dimineaţa, la ora 5.30, însă după o călătorie de 17 ore ele erau tot în tren, aşa că s-au îmbrăcat pentru concurs şi au început să-şi facă încălzirea pe culoar.

„Încalzire şi pregătire cu privelişte pentru concursul, la care oricum ajungem tarziu. Haz de necaz, facem poze şi încercăm să nu stricăm freza. Trebuia să ajungem la 5.30 la Bucureşti, avem peste 7 ore întârziere şi suntem tot în tren”, a scris coregrafa trupei pe pagina sa de Facebook.

Din comentarii reiese către trupa s-a deplasat cu un tren privat spre Bucureşti.

Postările ulterioare arată că fetele au ajuns în Bucureşti cu o întârziere de peste 8 ore, dar au reuşit să participe la concurs şi chiar au lut şi premii.

Referitor la acest incident, unul dintre mecanicii trenului a declarat pentru Digi24 că întârzierea s-a produs din cauza defectării locomotivei la Lugoj.

 

Taguri:
tren,
dansatoare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici