Baltag, CSM: Juncker şi Soros se văd frecvent. Ultima dată, unul dintre subiecte a fost justiţia din România

Gabriela Baltag, judecător CSM, susţine, într-o scrisoare adresată românilor de Ziua Unirii Principatelor Române, că George Soros, om de afaceri, şi Claude Juncker, preşedintele CE, se văd frecvent, ultima dată unul dintre subiectele principale ale discuţiei fiind justiţia din România.

2648 afișări
Imaginea articolului Baltag, CSM: Juncker şi Soros se văd frecvent. Ultima dată, unul dintre subiecte a fost justiţia din România

Baltag, CSM: Junker şi Soroş se văd frecvent. Ultima dată, unul dintre subiecte a fost justiţia din România

"Despre timpurile noastre, dar mai ales despre valorile acestui neam, vorbesc de multe ori persoanele care nu-l cunosc, dar mai ales care nu-i înţeleg pe deplin spiritul, aşa cum despre justiţie strigă, cu o aparentă îngrijorare, mulţi dintre aceia care nu vor să accepte normalitatea, într-un stat de drept, adevărat", susţine Gabriela Baltag, potrivit Qmagazine.

"Care să fie oare mobilul dezinformărilor care nu mai contenesc, în ultimul timp, în ceea ce priveşte aşteptata reformă a legilor justiţiei? Ascult, în fiecare zi, cu o nedisimulată uimire, ,,teoriile” şi ,,argumentele” care vin să ne zugrăvească ,,răul” ce se va pogorî peste acest popor fiindcă îndrăzneşte să spere că nu va mai avea niciodată judecători, ,,parteneri de nădejde” ai cuiva, judecători despre care să nu mai poată mărturisi nimeni, nici chiar cel mai important om în stat, că ar fi ,,ai săi”, că în orice sală de judecată egalitatea de şanse între acuzare şi apărare va deveni sfântă, precum Biblia, că, într-un viitor nu prea îndepărtat, vor exista toate garanţiile ca independenţa justiţiei, la nivel reprezentativ, să fie asigurată numai de aceia care beneficiază pe deplin de prerogativele de independenţă", mai spune magistratul.

Baltag se întreabă cine este "la capătul lucrurilor pline de neadevăr", " încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare".

"Claude Juncker şi George Soros se văd frecvent. În ultimii ani s-au văzut de cel puţin patru ori. Aceasta este întâlnirea din 30 aprilie 2017. Ultima dată s-au văzut cu o lună şi jumătate în urmă când unul din subiectele principale ale discuţiilor a fost justiţia din România", susţine judecătorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici