Bancomat furat din Constanţa. Aparatul nu mai fusese alimentat din martie

Un bancomat a fost furat, în noaptea de marţi spre miercuri, dintr-o societate comercială din Constanţa, hoţii fugind cu aparatul înainte ca reprezentanţii firmei de pază care aveau obiectivul în grijă să apuce să intervină.

44 afișări
Imaginea articolului Bancomat furat din Constanţa. Aparatul nu mai fusese alimentat din martie

Bancomat furat din Constanţa. Aparatul nu mai fusese alimentat din martie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, spargerea a fost dată miercuri dimineaţă, în jurul orei 02.00, într-un complex comercial situat pe strada Steagului, din Constanţa, şi a fost raportată la Poliţie chiar de către reprezentanţii firmei care avea obiectivul în pază.

Bancomatul nu mai fusese alimentat de la începutul lunii martie, dar, deocamdată, nu se cunoaşte suma care mai era în ATM în momentul furtului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, bancomatul în cauză, care aparţine Piraeus Bank, a fost alimentat ultima dată de către reprezentanţii băncii la data de 10 martie, iar aceştia urmează acum să stabilească suma ce se mai găsea miercuri dimineaţă în ATM-ul furat.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că hoţii au pătruns în interiorul societăţii după ce au forţat uşa din PVC şi geam termopan de la intrarea în complex.

Bancomatul era aşezat în holul de acces în societate şi fusese încastrat în pardoseala din beton în două dibluri, fiind smuls cu ajutorul unei răngi. Deşi la pătrunderea acestora în complexul comercial alarma s-a declanşat automat, infractorii au reuşit să dispară, cu tot cu bancomat, până la sosirea reprezentanţilor firmei de pază.

Societatea în cauză este prevăzută cu sistem de supraveghere video propriu, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 4 Constanţa, pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici