Bancomat furat din Spitalul Panduri din Bucureşti - VIDEO

Un bancomat a fost furat, sâmbătă dimineaţă, din Spitalul Panduri din Bucureşti, de către cinci persoane mascate care sunt date în urmărire pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

271 afișări
Imaginea articolului Bancomat furat din Spitalul Panduri din Bucureşti - VIDEO

Bancomat furat din Spitalul Panduri din Bucureşti (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, cinci persoane care purtau cagule negre pe faţă au intrat, în jurul orei 3.40, în incinta Spitalului Panduri imobilizând două persoane, pe care le-au legat de mâini şi de picioare cu bandă adezivă, femeia fiind legată cu bandă adezivă şi la gură.

"Cele două persoane imobilizate erau fochistul spitalului şi angajatul firmei de pază care este o femeie, în cazul acesteia fiind folosită banda adezivă şi pentru gură", a mai spus Ciocan.

Foschistul se află internat la Spitalul Universitar de Urgenţă cu traumatism toracic minor şi hematom renal, a declarat pentru MEDIAFAX Raluca Stănescu, managerul spitalului.

"Este stabil, dar rămâne internat întrucât a fost traumatizat de eveniment", a precizat managerul.

Raluca Stănescu a mai spus că bancomatul este montat în holul principal al spitalului şi că deserveşte angajaţii, dar şi pacienţii şi că niciodată până acum nu a existat vreun incident legat de acest ATM.

Cele cinci persoane au reuşit să disloce bancomatul care era fixat în pardoseală, pe care l-au dus apoi în interiorul unei "dubiţe", cu care cele cinci persoane au plecat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat că automobilul cu care a fost transportat bancomatul a fost găsit în apropierea Capitalei, la fel şi bancomatul, şi a precizat că acesta a fost secţionat în partea din spate, însă casele de bani nu au fost atinse, banii nefiind furaţi.

"Deşi bancomatul a fost secţionat în partea din spate, casele de bani nu au fost atinse şi putem spune că banii au rămas în interior", a mai spus Christian Ciocan.

Potrivit purtătorului de cuvânt, starea celor doi angajaţi ai spitalului imobilizaţi de agresori este bună, în prezent cele cinci persoane mascate fiind date în urmărire pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie.

De asemenea, Ciocan a spus este în curs de desfăşurare o anchetă, bancomatul din incinta spitalului fiind supravegheat video.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici