Banii din ajutorul de înmormânare, pierduţi de o bătrână de 80 de ani din Hunedoara, restituiţi

O femeie din Hunedoara a găsit, miercuri, 3.600 de lei, în faţa unui magazin din municipiul Brad, judeţul Hunedoara şi i-a dus la Poliţie. După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au stabilit că banii au fost pierduţi de o octogenară şi i-au restituit acesteia.

719 afișări
Imaginea articolului Banii din ajutorul de înmormânare, pierduţi de o bătrână de 80 de ani din Hunedoara, restituiţi

Banii din ajutorul de înmormânare, pierduţi de o bătrână de 80 de ani din Hunedoara, restituiţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, Carla Strujan, o femeie din oraşul Brad le-a spus poliţiştilor că a găsit, în faţa unui magazin din oraş, o batistă în care se aflau mai multe bancnote. Oamenii legii au început cercetările, analizând şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere video situate în apropierea magazinului.

”Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Brad, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au fost sesizaţi de către o femeie că, în faţa unei unităţi alimentare din Brad, a găsit un pachet care posibil conţine o sumă de bani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pachetul conţinea suma de 3.600 de lei şi aparţine unei femei în vârstă de 88 de ani, din comuna Vaţa de Jos. Suma de bani pierdută reprezenta un ajutor de înmormântare pentru fiul său”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, banii au fost predaţi bătrânei, aceasta declarând că nu se aştepta să îi mai recupereze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici