Bărbat acuzat că a agresat sexual patru copii în liftul unui bloc din Capitală, reţinut

Un bărbat de 30 de ani, acuzat că, în iunie, a manifestat un comportament sexual deviant în prezenţa a patru copii, în liftul unui bloc din Capitală, a fost prins vineri de poliţişti şi reţinut pentru corupţie sexuală şi lipsire de libertate.

236 afișări
Imaginea articolului Bărbat acuzat că a agresat sexual patru copii în liftul unui bloc din Capitală, reţinut

Bărbat acuzat că a agresat sexual patru copii în liftul unui bloc din Capitală, reţinut

Bărbatul a fost reţinut vineri de poliţiştii bucureşteni, care l-au găsit la domiciliu, după aproape cinci luni de căutare.

"Din probele adunate de anchetatori reiese că pe data de 10 iunie 2015, bărbatul a urmărit patru minori care se jucau în scara unui bloc din sectorul 3, iar când aceştia au vrut să plece spre domiciliu urcându-se în lift, l-a blocat şi a manifestat un comportament deviat în prezenţa copiilor", arată un comunicat dat de Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi făcut gesturi cu conotaţie sexuală în faţa copiilor, un băiat şi trei fete, cu vârste de 7, 8, 9 şi 10 ani.

Părinţii copiilor au depus, în luna iunie, plângere la Secţia 13 Poliţie, iar anchetatorii au reuşit să obţină imagini ale suspectului, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Potrivit Codului penal, "comiterea unui act de natură sexuală, altul decât cel prevăzut în art. 220, împotriva unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, precum şi determinarea minorului să suporte ori să efectueze un astfel de act se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani iar lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 7 ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici