Bărbat acuzat că şi-a ucis soţia şi fiica într-o casă părăsită din Botoşani

Un bărbat a fost reţinut duminică, fiind acuzat că şi-a ucis soţia în vârstă de 47 de ani şi fiica, în vârstă de 14 ani, într-o casă părăsită din Manoleasa, judeţul Botoşani. Bărbatul a încercat să îşi ascundă fapta, incendiind casa.

467 afișări
Imaginea articolului Bărbat acuzat că şi-a ucis soţia şi fiica într-o casă părăsită din Botoşani

Poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă din comuna Manoleasa este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens.

Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a identificat locuinţă, iar în interior au fost identificate două persoane, o femeie de 47 de ani şi o minoră de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului.

De asemenea, femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul părţii superioare a corpului.

În camera în care se aflau victimele a fost descoperit un recipient din metal, în care erau resturi carbonizate.

Cercetările au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Suspectul a fost identificat şi se află în custodia poliţiştilor.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că suspectul este soţul femeii ucise, iar minora este fiica celor doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici