Video Bărbat acuzat de tentativă de omor după ce i-a dat foc soţiei

O femeie a ajuns, miercuri noaptea, în stare gravă la spital cu arsuri pe 97 la sută din suprafaţa corpului, după ce soţul acesteia, din cauza geloziei, i-a dat foc, bărbatul fiind cercetat pentru tentativă de omor de către anchetatorii bucureşteni, informează surse judiciare

25 afișări

Miercuri seara, între soţii Dumitru (42 de ani) şi Dorica Lăcătuşu (49 de ani) a izbucnit un scandal, din cauza geloziei bărbatului, potrivit vecinilor.

Cei doi locuiau cu chirie în mansarda unui imobil din strada Constantin Moise, din sectorul 6 Bucureşti.

Dumitru Lăcătuşu a stropit-o pe femeie cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, după care a plecat din locuinţă. Ajungând în curtea imobilului, Dumitru a început să-şi înjure nevasta, iar proprietarii casei au sesizat flăcările la mansardă.

Vecinii au sărit în ajutorul femeii, au stins flăcările şi au transportat-o la spital.

Potrivit medicilor de la Spitalul clinic chirurgie plastică şi arşi din Bucureşti, Dorica Lăcătuşu a suferit arsuri pe 97 la sută din corp, starea sănătăţii acesteia fiind extrem de gravă.

De asemenea, în spital a ajuns şi soţul femeii, Dumitru Lăcătuşu, care are arsuri pe 12 la sută din corp.

Serviciul omoruri al Poliţiei Capitalei şi Parchetul Tribunalului Bucureşti fac investigaţii în acest caz, sub aspectul infracţiunii de tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici