Bărbat arestat pentru că a întreţinut acte sexuale cu trei fete cu vârste între opt şi 11 ani

Un bărbat de 64 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Bacău, pentru că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 11 ani, în prezenţa altor două minore, de opt şi zece ani.

393 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat pentru că a întreţinut acte sexuale cu trei fete cu vârste între opt şi 11 ani

Bărbat arestat pentru că a întreţinut acte sexuale cu trei fete cu vârste între opt şi 11 ani (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Procurorii Parchetului Judecătoriei Bacău au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în cazul lui Vasile Axinte, pentru săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi de corupere sexuală a minorilor.

Anchetatorii au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Vasile Axinte, solicitarea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bacău, care a dispus emiterea unui mandat pe numele acestuia, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit referatului cu propunere de arestare preventivă, în perioada 2014-2015, Vasile Axinte a săvârşit acte de natură sexuală cu două minore cu vârste de opt ani, respectiv 10 ani, şi a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale cu o altă minoră în vârstă de 11 ani, în prezenţa celor două.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici