Bărbat atacat de urs în raza oraşului Curtea de Argeş. Unde s-a petrecut incidentul

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Argeş a fost atacat, duminică, de un urs, în timp ce se afla într-o pădure din zona localităţii Curtea de Argeş. La sosirea echipajului medical, victima era aproape în şoc hemoragic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4744 afișări
Imaginea articolului Bărbat atacat de urs în raza oraşului Curtea de Argeş. Unde s-a petrecut incidentul

Bărbat atacat de urs într-o pădure din Curtea de Argeş

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Marian Hiru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că echipajele de la salvare au intervenit în Curtea de Argeş, într-o pădure, unde un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost atacat de un urs.

Victima a fost găsită conştientă, cu răni la mâini şi la picioare, fiind aproape în şoc hemoragic.

„Are plăgi la nivelul membrelor inferioare şi superioare. Prezintă o pierdere mare de sânge, fiind găsit aproape de şoc hemoragic. Va fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. I s-a acordat primul ajutor, este stabil acum”, a declarat Hiru.

Incidentul a avut loc în zona Dealul Pietrişului.

Taguri:
bărbat,
atacat,
urs

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici