Bărbat care a primit 45.000 de euro pentru a interveni pe lângă un magistrat, reţinut

Un bărbat care a primit 45.000 de euro de la o persoană aflată în arest preventiv pentru proxenetism, promiţându-i că are influenţă asupra judecătorilor desemnaţi cu soluţionarea dosarului, a fost reţinut de procurorii DNA Ploieşti.

164 afișări
Imaginea articolului Bărbat care a primit 45.000 de euro pentru a interveni pe lângă un magistrat, reţinut

Bărbat care a primit 45.000 de euro pentru a interveni pe lângă un magistrat, reţinut

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti arată că în cursul anului 2011, Dumitru Nicoraş a primit, pentru sine sau pentru altul, de la o persoană cercetată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea unei infracţiuni de proxenetism (martor în prezenta cauză), suma de 45.000 de euro.

„În schimbul acestor bani, inculpatul a lăsat să se creadă că are influenţă, prin intermediul unui magistrat, asupra judecătorilor desemnaţi cu soluţionarea dosarului, în sensul pronunţării unor soluţii favorabile faţă de persoana aflată în arest”, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de DNA.

Potrivit documentului citat, Dumitru Nicoraş a fost reţinut pentru trafic de influenţă şi urmează să fie prezentat, marţi, Curţii de Apel Ploieşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici