Bărbat căutat de autorităţile germane pentru falsificare de carduri, prins în Bihor

Un bărbat de 40 de ani, căutat de autorităţile din Germania pentru falsificare de carduri, a fost prins de poliţiştii bihoreni.

123 afișări
Imaginea articolului Bărbat căutat de autorităţile germane pentru falsificare de carduri, prins în Bihor

Bărbat căutat de autorităţile germane pentru falsificare de carduri, prins în Bihor

Potrivit IPJ Bihor, bărbatul a fost prins pe raza localităţii bihorene Oşorhei.

Pe numele bărbatului de 40 de ani, din municipiul Oradea, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de aderarea la un grup care acţiona la nivel internaţional pentru falsificarea unor carduri de plată şi pentru a le utiliza în scopul obţinerii unei surse de venit, pe teritoriul Germaniei.

Poliţiştii l-au prezentat pe bărbat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene.

Ulterior, în urma prezentării bărbatului la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, magistraţii au emis un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile judiciare din Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici