Bărbat condamnat în Ungaria la închisoare pentru un accident cu 1 mort şi 4 răniţi, prins la Oradea

Un bărbat condamnat la închisoare în Ungaria pentru un accident produs în urmă cu patru ani, în care o persoană a murit şi patru au fost rănite, a fost prins la Oradea.

669 afișări
Imaginea articolului Bărbat condamnat în Ungaria la închisoare pentru un accident cu 1 mort şi 4 răniţi, prins la Oradea

Bărbat condamnat în Ungaria la închisoare pentru un accident cu 1 mort şi 4 răniţi, prins la Oradea

Poliţiştii din Bihor anmunţă, vineri, că au prins în Oradea un bărbat de 63 de ani, tot din Oradea, pe numele căruia exista un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul fusese condamnat la 2 ani de închisoare după ce din cauza lui a avut loc un grav accident în Ungaria.

Orădeanul a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei.

Accidentul a avut loc în decembrie 2015, între localităţile Berettyoujfalu şi Mezopeterd din Ungaria. Orădeanul a fost acuzat că, aflat la volan, a depăşit un TIR fără să se asigure, iar o maşină care venea din sens opus a încercat să îl evite şi a intrat într-un alt autoturism. Un rămân a murit în accident, iar alţi patru au fost răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici