Bărbat dat în urmărire naţională, găsit în Aeroportul Braşov-Ghimbav

Un bărbat de 36 de ani, din Sfântul Gheorghe, judeţul Covasna, dat în urmărire naţională după ce a fost condamnat la un an şi 20 de zile de închisoare pentru infracţiuni economice, a fost prins, vineri, în Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav.

860 afișări
Imaginea articolului Bărbat dat în urmărire naţională, găsit în Aeroportul Braşov-Ghimbav

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov au depistat, vineri, pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav un bărbat pe numele căruia fusese emis un ordin de dare în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna.

Bărbatul de 36 de ani, din Sfântu Gheorghe, era căutat deoarece fusese condamnat la pedeapsa de 1 an şi 20 de zile închisoare pentru infracţiuni economice.

Condamnarea a fost dipusă de magistraţii Curţii de Apel Braşov.

Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea în vederea executării pedepsei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici