Bărbat de 41 de ani, găsit mort în locuinţă. Principalul suspect, adus la audieri

Un bărbat de 41 de ani, din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, pe corp fiind constatate urme de violenţă, cel mai probabil în urma unei bătăi. Un tânăr, suspect în acest caz, a fost dus la audieri.

1084 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 41 de ani, găsit mort în locuinţă. Principalul suspect, adus la audieri

Bărbat de 41 de ani, găsit mort în locuinţă. Principalul suspect, adus la audieri

Reprezentanţii Poliţiei Maramureş au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz un tânăr din oraş a fost dus la audieri.

„Sâmbătă dimineaţă poliţiştii au sesizaţi că într-o locuinţă de pe raza oraşului Vişeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat. S-a stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violenţă. Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraş a fost condus la audieri”, au spus reprezentanţii IPJ Maramureş.

În acest caz, o echipă complexă de cercetare face verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Surse judiciare au declarat că, din primele informaţii, bărbatul decedat ar fi fost bătut de o altă persoană, incidentul având loc pe fondul consumului de alcool.

„În funcţie de rezultatul necropsiei şi altor probe se va face încadrarea faptei, dacă a fost vorba despre omor, tentativă de omor sau lovituri cauzatoare de moarte”, au spus sursele judiciare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
crima,
suspect

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici