Bărbat de 81 de ani din Botoşani ars de viu într-un incendiu

Un bărbat de 81 de ani din localitatea Ştiubieni, judeţul Botoşani, a murit, vineri dimineaţa, carbonizat, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa şi care a fost observat şi anunţat cu întârzâiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

126 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 81 de ani din Botoşani ars de viu într-un incendiu

Bărbat de 81 de ani din Botoşani ars de viu într-un incendiu

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţa, în locuinţa unui bărbat din Ştiubieni, incendiul fiind observat şi anunţat cu întârziere şi care s-a soldat cu decesul proprietarului.

"Persoana care a făcut apelul a precizat faptul că locuinţa era cuprinsă în totalitate de flăcări. La locul indicat, s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni şi Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, clădirea în care locuia bătrânul ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul, în vârstă de 81 de ani, nu a reuşit să iasă din casa, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Acesta fost descoperit decedat în interiorul locuinţei", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a amplasării necorespunzătoare a unor materialelor combustibile faţa de sobă.

Citeşte şi: Protest 2

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici