Bărbat din Argeş, care a incendiat două case pentru a se răzbuna pe fosta soţie, arestat

Un bărbat de 50 de ani, din Râca, judeţul Argeş, a fost arestat preventiv, luni, fiind acuzat că a dat foc unor case pentru a se răzbuna pe fosta soţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

869 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Argeş, care a incendiat două case pentru a se răzbuna pe fosta soţie, arestat

Bărbat din Argeş, care a incendiat două case pentru a se răzbuna pe fosta soţie, arestat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului din comuna Râca, bănuit de distrugere prin incendiere.

“Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea zilei de 19 spre 20 ianuarie, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi incendiat două case nelocuite situate pe raza comunei Râca”, arată sursa citată.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a divorţat, iar când s-a întâlnit cu fosta soţie şi actualul ei iubit, acesta i-a ameninţat că se va răzbuna.

Câteva ore mai târziu a dat foc locuinţei actualului iubit al femeii, apoi a incendiat o casă bătrânească ce aparţine fostei soţii. Ambele imobile erau nelocuite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici