Bărbat din Târgovişte, reţinut după ce a intrat într-o pensiune şi a incendiat materiale textile

Un bărbat de 49 de ani, din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unui conflict cu administratorul unei pensiuni, a escaladat gardul, a intrat în interior şi a incendiat materiale textile.

82 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Târgovişte, reţinut după ce a intrat într-o pensiune şi a incendiat materiale textile

Bărbat din Târgovişte, reţinut după ce a intrat într-o pensiune şi a incendiat materiale textile

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgovişte, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 18 februarie a.c., pe baza unui conflict preexistent cu administratorul unei societăţi comerciale, în jurul orei 14:30, bănuitul ar fi escaladat gardul unei pensiuni din municipiul Târgovişte, ar fi pătruns în mansarda acesteia, unde ar fi incendiat mai multe materiale textile”, spun, miercuri, poliţiştii.

În urma incendiului, nu au fost persoane rănite.

Bărbatul va fi prezentat miercuri magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici