Bărbat găsit mort în apartamentul său din Capitală, cu un laţ de gât şi multiple lovituri - VIDEO

Un bărbat de peste 40 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din Bucureşti, având în jurul gântului un laţ, însă criminaliştii au constatat că avea o serie de urme de lovituri pe corp.

921 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit mort în apartamentul său din Capitală, cu un laţ de gât şi multiple lovituri - VIDEO

Bărbat găsit mort în apartamentul său din Capitală, cu un laţ de gât şi multiple lovituri (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Parchetul Tribunalului Bucureşti aşteaptă rezultatul autopsiei bărbatului, care va stabili dacă acesta a murit în urma loviturilor sau prin spânzurare, informează miercuri surse judiciare.

Bărbat ar fi fost ucis în apartamentul său din Sectorul 3 al Capitalei în urmă cu două zile, cadavrul său fiind găsit marţi după-amiază în locuinţa răvăşită.

Autorităţile au fost sesizate, marţi după-amiază, că un bărbat a fost găsit mort în apartamentul său din strada Alexandru Vlahuţă, în Sectorul 3 al Capitalei, potrivit Poliţiei Capitalei.

La faţa locului au mers un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ofiţeri ai Serviciului Omoruri şi Criminalistic din Poliţia Capitalei şi un medic legist.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit în sufragerie, spânzurat şi având urme de violenţă pe tot corpul. Potrivit medicului legist, el ar fi murit cu o zi înainte să fie găsit.

De asemenea, apartamentul victimei era răvăşit, anchetatorii suspectând că autorii crimei l-au şi tâlhărit pe bărbat.

Vecinii bărbatului susţin că acesta era vizitat de persoane dubioase.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, pentru omor deosebit de grav şi tâlharie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici