Bărbat găsit mort într-o casă distrusă de un incendiu în Bistriţa Năsăud

Un bărbat de 70 de ani din localitatea Budacu de Sus, judeţul Bistriţa Năsăud, a murit după ce casa în care locuia a luat foc.

160 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit mort într-o casă distrusă de un incendiu în Bistriţa Năsăud

Bărbat găsit mort într-o casă distrusă de un incendiu în Bistriţa Năsăud

Pompierii bistriţeni au intervenit, duminică, în localitatea Budacu de Sus pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Potrivit ISU Bistriţa Năsăud, a ars o casă din lemn, cu suprafaţa de aproximativ 35 mp.

„În momentul în care au avut acces în interior, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani. Din pacate, acesta era decedat”, au declarat reprezentanţii ISU Bistriţa Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici