Bărbat în comă după ce a fost accidentat de o ambulanţă

Un bărbat este în comă după ce a fost accidentat, joi, de o ambulanţă care transporta un copil de la Slatina la Bucureşti, pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, din judeţul Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

180 afișări
Imaginea articolului Bărbat în comă după ce a fost accidentat de o ambulanţă

Bărbat în comă după ce a fost accidentat de o ambulanţă

Potrivit Poliţiei Argeş, accidentul s-a produs joi, pe DN 65, în Lunca Corbului, localitate unde există o restricţie de viteză de 50 de kilometri la oră.

O Ambulanţă care mergea de la Slatina către Bucureşti, şi care transporta un copil, a lovit un pieton.

„Din primele informaţii, pietonul s-ar fi aflat pe trecerea pentru pietoni. Noi facem cercetări. Se va stabili şi dacă Ambulanţa avea sau nu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că pietonul lovit de ambulanţă este în comă.

Ambulanţa implicată în accident aparţine Serviciului de Ambulanţă Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici