Bărbat înecat în lacul Laguna Albastră, salvat cu ajutorul elicopterului SMURD de la Jibou

Un bărbat de 63 de ani, înecat în lacul Laguna Albastră a fost salvat, duminică, cu ajutorul elicopterului SMURD de la Jibou, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

2056 afișări
Imaginea articolului Bărbat înecat în lacul Laguna Albastră, salvat cu ajutorul elicopterului SMURD de la Jibou

Sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Echipajul elicopterului SMURD Jibou a intervenit duminică în sprijinul colegilor de la I.S.U. Bihor, în zona lacului Laguna Albastră, pentru salvarea unui bărbat înecat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Graţie intervenţiei rapide şi profesioniste a echipei medicale a elicopterului SMURD Jibou, un bărbat de 63 de ani a fost stabilizat şi transportat în condiţii de siguranţă până la Oradea. Acolo, bărbatul a fost predat în grijă medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, care au asigurat asistenţa medicală necesară pentru recuperarea acestuia. Felicitări şi respect, dragi colegi de la SMURD Jibou! Faptele voastre ne amintesc încă o dată despre dedicarea şi curajul de care daţi dovadă în fiecare zi”, anunţă DSU pe Facebook.

DSU menţionează colaborarea strânsă cu I.S.U. Bihor, „care a fost alături în această intervenţie complexă”.

„Salvarea acestei vieţi este un exemplu elocvent de eficienţă şi cooperare a sistemului integrat de urgenţă”, se arată în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici