Bărbat mort într-o secţie de Poliţie din Vâlcea. Ce s-a întâmplat înainte şi precizările autorităţilor

După ce s-a bătut cu un alt bărbat în parcarea unui supermarket, un vâlcean a decedat după ce a dat declaraţii la Poliţie.

914 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort într-o secţie de Poliţie din Vâlcea. Ce s-a întâmplat înainte şi precizările autorităţilor

Bărbat mort într-o secţie de Poliţie din Vâlcea. Ce s-a întâmplat şi precizările autorităţilor

Tragedie cu iz de glumă proastă pentru un vâlcean. Pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor, Marian Bărbulescu a murit într-o secţie de Poliţie din Râmnicu Vâlcea.

A ajuns acolo după ce s-a bătut cu un alt localnic, în zona supermarketului Lidl din cartierul Ostroveni. Cei doi fost duşi la Poliţie. După ce a terminat de dat declaraţia, lui Bărbulescu i s-a făcut rău şi a murit.

Familia a contactat redacţia, pentru a clarifica circumstanţele în care bărbatul şi-a pierdut viaţa. La rândul său, Mediafax a solicitat punctul de vedere al IPJ Vâlcea, primind următorul răspuns:

„La data de 1 aprilir a.c., Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta a fost agresat de către un alt bărbat.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în cursul aceleiaşi zile, în parcarea unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor neînţelegeri, cei doi bărbaţi s-ar fi agresat fizic şi verbal.

S-a deschis dosar penal

Aceştia au fost invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru clarificarea aspectelor sesizate şi lămurirea situaţiei de fapt, dar la scurt timp, unul dintre cei doi a acuzat stări de rău.

A fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale şi i-a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, constatându-se decesul acestuia.

În urma efectuării necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală, s-a stabilit faptul că decesul persoanei în cauză a survenit din cauza unor afecţiuni medicale.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (referitor la starea conflictuală sesizată) şi ucidere din culpă (moarte suspectă)”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici