Bărbat mort, lăsat într-o staţie de autobuz din Baia Mare. După cât timp a fost ridicat cadavrul de medicii legişti

Un echipaj de poliţie din Baia Mare a păzit timp de câteva ore trupul neînsufeţit al unui bărbat care a murit într-o staţie de autobuz, pentru că cei de la Medicină Legală de la Spitalul Judeţean le-ar fi spus că au program de la 8 la 16.

329 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort, lăsat într-o staţie de autobuz din Baia Mare. După cât timp a fost ridicat cadavrul de medicii legişti

Sursa FOTO: Google Maps

Solicitarea prin 112 a fost făcută în noaptea de 26 decembrie, în jurul orei 3.

„Poliţiştii au intervenit pe strada Victoriei din muncipiul Baia Mare după ce au fost sesizaţi că pe o bancă se află o persoană care nu se mişcă. Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul persoanei, iar poliţiştii, în urma verificărilor efectuate, au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în localitatea Săcălăşeni", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Bărbatul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Baia Mare pentru necropsie abia după câteva ore.

„Până să îl ducă la morga spitalului, până să se deschidă programul nu l-au lăsat singur. Solicitarea a fost puţin după ora 3.00, pe 26 decembrie", a spus Florina Meteş.

Poliţistii au trebuit să aştepte ora 8 pentru a preda cadavrul bărbatului medicilor legişti, pentru că li s-ar fi spus că la acea oră începe programul serviciul de medicină legală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Baia Mare, Vasile Ioan Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu există program la acest serviciu.

„Medicina legală lucrează non stop, trebuie să funcţioneze non stop. Nu ştiu amănunte, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu mi se pare normal, medicina legală este un serviciu care are program 24 din 24, sunt chemaţi telefonic. Nu ştiu sigur care a fost treaba acolo", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Baia Mare.

Poliţiştii fac cercetări în continuare, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici