Bărbat prins în flagrant după ce a ridicat un colet cu patru kilograme de canabis, trimis din Spania

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT după ce ar fi ridicat un colet care conţinea 4 kilograme de canabis, trimis din Spania printr-o firmă de transport.

394 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în flagrant după ce a ridicat un colet cu patru kilograme de canabis, trimis din Spania

Bărbat prins în flagrant după ce a ridicat un colet cu patru kilograme de canabis, trimis din Spania

Potrivit poliţiştilor, bănuitul a fost prins în flagrant delict, miercuri, după ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, introdus în ţară prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau ascunse peste 4 kilograme de canabis.

Ulterior, s-a făcut o percheziţie domiciliară, iar în locuinţa suspectului a fost descoperită şi ridicată o altă cantitate, de aproximativ 4,5 kilograme de canabis.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus miercuri reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici