Bărbat rămas încarcerat sub un tractor, salvat de pompieri după două ore de căutări, în Mureş

Un bărbat rămas încarcerat sub un tractor în urma unui accident a fost salvat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de pompieri, după două ore de căutări în condiţii de ceaţă densă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

270 afișări
Imaginea articolului Bărbat rămas încarcerat sub un tractor, salvat de pompieri după două ore de căutări, în Mureş

Mureş: Bărbat rămas încarcerat sub un tractor, salvat de pompieri după două ore de căutări (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit ISU Mureş, inspectoratul a fost solicitat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, să intervină în localitatea Sântana de Mureş pentru căutarea şi salvarea unei persoane rămase încarcerată sub un tractor în urma unui accident.

La locul solicitării s-au deplasat forţe aparţinând Detaşamentului de Pompieri Târgu-Mureş, iar în sprijin a fost trimisă şi grupa operativă a inspectoratului.

Avînd în vedere informaţiile neclare pe care apelantul le-a pus la dispoziţia salvatorilor, căutările s-au desfăşurat pe mai multe drumuri care au ca final aceeaşi locaţie, o stână de unde apelantul şi victima plecaseră spre sat.

După două ore de căutări în condiţii de ceaţă densă, bărbatul rămas încarcerat sub tractor a fost găsit, preluată cu UTV şi transportat la echipajul SAJ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici