Bărbat şi femeie, căutaţi după ce au jefuit o benzinărie din Alba, lovindu-l pe vânzător

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţiştii din Alba după ce, în noaptea de joi spre vineri, au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, lovindu-l şi imobilizându-l pe vânzător, apoi furând circa 2.000 de lei, un televizor, ţigări şi alte bunuri.

76 afișări
Imaginea articolului Bărbat şi femeie, căutaţi după ce au jefuit o benzinărie din Alba, lovindu-l pe vânzător

Bărbat şi femeie, căutaţi după ce au jefuit o benzinărie din Alba, lovindu-l pe vânzător (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, un bărbat şi o femeie au intrat, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, într-o benzinărie din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, unde l-au agresat şi l-au imobilizat pe angajatul staţiei, după care au furat mai multe bunuri.

Din primele cercetări făcute de poliţişti a reieşit că cei doi suspecţi se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Ilfov, iar la benzinărie au comandat mai multe produse din magazin, apoi l-au lovit cu pumnul în faţă pe vânzător şi l-au imobilizat.

Suspecţii au furat din casa de marcat suma de aproximativ 2.000 de lei, un televizor, o unitate de calculator, un telefon fix şi mai multe pachete cu ţigări.

O echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti de la Poliţia Alba încearcă să identifice şi să îi prindă pe cei doi suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici