Bărbat spitalizat după ce a intrat cu maşina în şantierul de lângă Podul Grozăveşti

Un bărbat a ajuns, sâmbătă dimineaţa, în spital după ce a intrat cu maşina în zona lucrărilor de reamenajare din apropierea Podului Grozăveşti, rupând gardul metalic de protecţie şi răsturnându-se în incinta şantierului, informează Poliţia Capitalei.

14 afișări
Imaginea articolului Bărbat spitalizat după ce a intrat cu maşina în şantierul de lângă Podul Grozăveşti

Bărbat spitalizat după ce a intrat cu maşina în şantierul de lângă Podul Grozăveşti (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă, în jurul orei 3.00, Dorin D. (37 de ani) din Bucureşti, conducea un autoturism marca Opel Astra, pe Bulevardul General Vasile Milea dinspre Bulevardul Iuliu Maniu către Podul Grozăveşti.

Când a ajuns în dreptul intersecţiei cu strada Economu Cezărescu, circulând cu viteză excesivă în zona lucrărilor de reamenajare din apropierea Podului Grozăveşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a rupt gardul metalic de protecţie, după care s-a răsturnat pe partea laterală dreapta în incinta şantierului.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit grav, fiind internat în spital, iar autoturismul a fost avariat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, iar la spital i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici