Bărbat ucis de iubitul adolescent al fiicei sale cu trei lovituri de cuţit

Un bărbat din Sibiu a fost ucis de un adolescent în vârstă de 17 ani, cu trei lovituri de cuţit, în urma unei bătăi izbucnite întrucât victima încerca să îşi ia fata de 15 ani din casa tânărului, supărat că cei doi întreţineau, de peste un an, relaţii sexuale.

258 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost sesizaţi, luni după-amiază, că un bărbat din oraşul Cisnădie a fost înjunghiat.

"Echipa care s-a deplasat la Cisnădie a stabilit că între victimă, un bărbat de 42 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie, şi agresor, un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat tot în Cisnădie, existau neînţelegeri mai vechi pe fondul relaţiei pe care cel din urmă o avea cu fiica victimei. În cursul zilei de luni, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în acte de violenţă, în urma căruia tânărul i-a aplicat victimei trei lovituri cu un cuţit", a declarat Luciana Balteş.

Anchetatorii susţin că între victimă şi presupusul agresor exista un conflict vechi deoarece adolescentul întreţinea, de peste un an, relaţii sexuale cu fiica în vârstă de 15 ani a bărbatului. Bărbatul a mers, luni după-amiaza, la domiciliul adolescentului pentru a-şi lua fata, moment în care cei doi au început să se bată, iar tânărul de 17 ani l-a înjunghiat de trei ori cu un cuţit.

Cauza a fost preluată de procurori întrucât bărbatul a murit marţi, urmând să ceară instanţei arestarea preventivă pe 20 de zile a adolescentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici