Bărbatul accidentat pe o trecere de pietoni, în Capitală, a murit

Bărbatul în vârstă de 74 de ani care a fost accidentat, marţi, pe o trecere de pietoni din Bucureşti, a decedat, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

17585 afișări
Imaginea articolului Bărbatul accidentat pe o trecere de pietoni, în Capitală, a murit

Un bărbat a fost accidentat pe o trecere de pietoni din Capitală. Medicii îl resuscitează

UPDATE Bărbatul accidentat pe o trecere de pietoni, în Capitală, a decedat

Conform sursei citate, anterior declarării decesului, medicii au efectuat manevre de resuscitare.

„În jurul orei 11.50, pe Str. Luica nr. 35, în dreptul magazinului Penny, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un pieton. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Şoseaua Giurgiului, în momentul în care a ajuns în dreptul magazinului Penny, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 74 ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător”, conform sursei citate.

În urma impactului, victima s-a dezechilibrat şi a căzut pe celălalt sens de circulaţie, fiind accidentată şi de un alt autoturism.

Circulaţia a fost restricţionată pe Strada Luica dinspre Bulevardul Constantin Brâncoveanu către Şoseaua Giurgiului.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Ambii conducători auto au fost testati, rezultatul fiind 0”, conchide sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici