Bărbatul audiat alături de Gorbunov a părăsit sediul poliției

Adrian Marius Berceanu, bărbatul audiat alături de Serghei Gorbunov, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, a plecat sâmbătă seară, de la sediul Poliţiei braşovene, după zece ore de audieri.

30 afișări

Adrian Marius Berceanu a fost lăsat să plece de la sediul Poliţiei braşovene sâmbătă, în jurul orei 20.00, din lipsă de probe.

La aproximativ două ore după ce a fost eliberat, Adrian Marius Berceanu a declarat pentru Antena 3 că a ajuns la Poliţie pentru că s-a aflat " la momentul nepotrivit, la locul nepotrivit", adică la cumpărături, într-un supermaket, alături de Serghei Gorbunov.

Berceanu a spus că îl leagă de Gorbunov "o simplă amiciţie de oraş" şi a susţinut că nu ştia că Serghei Gorbunov era urmărit general.

"Nu-mi permiteam să ies cu el dacă ştiam", a susţinut Adrian Marius Berceanu.

Omul de afaceri a declarat că îl ştia pe Gorbunov ca sportiv la K1 şi că mai ieşea cu acesta la o cafea, ultima dată întâlnindu-se "duminica trecută cu el sau luni".

Întrebat dacă Gorbunov a vorbit cu el despre dublul asasinat de joi de la o casă de schimb valutar din Braşov, Adrian Marius Berceanu a susţinut că acesta nu a făcut "nicio referire" la acest caz.

La întrebarea "Credeţi că Gorbunov are vreo legătură cu cazul dublului asasinat", Berceanu a răspuns: " Nu pot să ştiu...Habar nu am...Nu cred... Nu ştiu ce să spun".

Adrian Maius Berceanu este un om de afaceri care a fost cercetat la Craiova pentru evaiune fiscală şi a fost reţinut pentru şase luni. El a preciat, sâmbătă seară, că nu l-a cunoscut în perioada detenţiei pe Serghei Gorbunov, despre care ştia că este de un an în Braşov.

Berceanu a ajuns la Poliţie pentru audieri sâmbătă dimineaţă, alături de Serghei Gorbunov, urmărit general şi principal suspect în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, cu care se afla la cumpărături într-un supermarket din Braşov.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Constantin Arişanu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Serghei Gorbunov a fost reţinut de poliţiştii braşoveni pentru nu s-a întors la penitenciarul Craiova şi că acesta este în cercul de suspecţi în cazul dublului asasinat din Braşov.

Citește și:

IPJ Braşov: Serghei Gorbunov, suspect în cazul asasinatului (Video)

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici