Bărbatul care a câştigat peste 3 milioane de lei la 6/49, în 22 decembrie, şi-a ridicat premiul

Bărbatul care a câştigat peste 3 milioane de lei la tragerea Loto 6/49 de dinainte de Crăciun s-a prezentat, luni, la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica premiul - aproximativ 2,26 milioane lei, după impozitare -, din care, spune el, va ajuta nişte copii bolnavi şi va investi într-o afacere.

133 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a câştigat peste 3 milioane de lei la 6/49, în 22 decembrie, şi-a ridicat premiul

Bărbatul care a câştigat peste 3 milioane de lei la 6/49, în 22 decembrie, şi-a ridicat premiul (Imagine: Cristina Nichitus / Mediafax Foto)

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 06-052 din Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi a fost completat cu o varianta simplă, preţul acestuia fiind de 4,9 lei, a precizat Loteria Română.

"Marele câştigator este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, însă niciodată nu a crezut că va câştiga marele premiu. A aflat că a câştigat cu totul întâmplător, şi-a amintit de bilet şi a vrut să verifice într-o doară dacă a câştigat ceva sau nu. Au fost nenumărate cazuri în care nici nu a mai verificat biletele jucate", mai informează sursa citată.

Câştigătorul, care joacă întotdeauna numere ce au o semnificaţie persoanală, a ales să-şi păstreze anonimatul.

La tragerea 6/49 de duminică, 5 ianuarie, nu s-a înregistrat niciun câştigător la categoria I, reportul fiind acum de 728.191,64 de lei.

A fost câştigat, în schimb, premiul categoriei I la Loto 5/40, în valoare de peste 720.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici