Bărbatul care a fugit din spital, în Cluj-Napoca, a fost prins. El are acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii

Bărbatul din judeţul Buzău, care a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi. Procurorii au deschis pe numele acestuia dosar penal pentru zădărnicirea combateri bolilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3211 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a fugit din spital, în Cluj-Napoca, a fost prins. El are acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii

Bărbatul care a fugit din spital, în Cluj-Napoca, a fost prins. El are acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost găsit de o patrulă de jandarmi aproape de miezul nopţii de miercuri spre joi în faţa Operei Maghiare din Cluj-Napoca.

Procurorii au deshis dosar penal pe numele său pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi pentru încălcarea unor restricţii impuse de instanţă.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost condamnat în 10 aprilie 2019 de Judecătoria Cluj-Napoca la un an şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost liberat condiţionat din penitenciar la sfârşitul anului trecut.

„Instanţa a aplicat atunci inculpatului, pe o perioadă de 3 ani, pedeapsa complementară a dreptului de a se afla în localitatea Cluj-Napoca”, au spus sursele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici