Bărbatul care a salvat o femeie de la înec, pe o plajă din Mangalia, a fost scos mort din mare

Un bărbat care a intrat, vineri, în mare, la Mangalia, să salveze o femeie în pericol de înec, nu a reuşit să mai iasă la mal, iar operaţiunea de căutare a fost oprită de pompieri timp de mai multe ore, din cauza valurilor mari şi a curenţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5235 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a salvat o femeie de la înec, pe o plajă din Mangalia, a fost scos mort din mare

Un bărbat care a intrat în mare, la Mangalia, să salveze o femeie nu a reuşit să mai iasă la mal/ Operaţiunea de căutare, oprită, din cauza valurilor mari

UPDATE: Bărbatul care a intrat în mare pentru a salva o femeie care era în pericol de înec, pe o plajă din Mangalia, a fost scos, vineri, de salvamari, însă acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat mort. În sudul litoralului este arborat steagul roşu, accesul în mare fiind interzis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, bărbatul care a intrat în mare, la Mangalia, pentru a salva o femeie, a fost scos de salvamari, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul bărbatului. Este vorba de un turist în vârstă de 35 de ani. Împreună cu un alt bărbat, vineri dimineaţa a intrat în mare pentru a salva o femeie în pericol de înec. El nu a reuşit să se mai întoarcă la mal”, a spus Chiriţă.

Bărbatul de 35 de ani este al 17-a persoană care îşi pierde viaţa în mare de la începutul sezonului estival.

Deoarece marea este extrem de agitată în sudul litoralului, salvamarii au arborat steagul roşu şi fac apel către turişti să nu intre în apă, accesul fiind interzis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici