Bărbatul care a sunat la 112 şi a spus că e o bombă în mall-ul din Vâlcea este audiat

Cel care a sunat şi a spus că a fost pusă o bombă în mall-ul din Râmnicu-Vâlcea a fost prins. Este vorba de un tânăr de 18 ani, care, luni, a fost dus la audieri.

439 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a sunat la 112 şi a spus că e o bombă în mall-ul din Vâlcea este audiat

Bărbatul care a sunat la 112 şi a spus că e o bombă în mall-ul din Vâlcea este audiat

Potrivit Poliţiei Vâlcea, cel care a alertat, duminică seara, autorităţile după ce a anunţat că într-un mall din Râmnicu Vâlcea a fost amplasată o bombă este un tânăr de 18 ani din comuna Dăeşti, acesta fiind, luni, audiat de poliţişti.

„A fost identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dăeşti, bănuit că ar fi apelat abuziv la 112 şi a sesizat că în centrul comercial nou a fost amplasată o bombă. (...) Se efectuează cercetări de către poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare regimului materiilor explozive”, a declarat, luni, Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Aproximativ 3.000 de persoane au fost evacuate, duminică seara, din cele două mall-uri din Râmnicu Vâlcea, după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a fost pusă o bombă într-unul dintre cele două centre comerciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici