Bărbatul care şi-a omorât iubita în ziua de Crăciun a fost arestat preventiv

Bărbatul care s-a predat poliţiştilor după ce, în ziua de Crăciun, şi-a omorât iubita din gelozie a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de către magistraţii Tribunalului Bucureşti.

214 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care şi-a omorât iubita în ziua de Crăciun a fost arestat preventiv

Bărbatul care şi-a omorât iubita în ziua de Crăciun a fost arestat preventiv (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul le-a povestit anchetatorilor că, înainte să se predea la Secţia 7 şi să anunţe crima, a mai dormit o noapte alături de trupul femeii ucise.

Acesta a spus că atât el cât şi concubina lui sunt din judeţul Vaslui şi au venit în Capitală împinşi de sărăcie. Femeia avea trei copii, dintre care doi dintr-o relaţie anterioară, toţi fiind internaţi în centre de plasament. În Bucureşti, cei doi se stabiliseră într-o locuinţă din cartierul Colentina şi lucrau ca zilieri.

Bărbatul le-a mai declarat poliţiştilor că uneori între el şi iubita lui izbucneau certuri "din dragoste", iar în ziua de Crăciun s-a înfuriat atât de tare încât a strâns-o de gât. După ce a ucis-o, acesta susţine că a ieşit pe stradă şi s-a plimbat pentru a se calma, după care s-ar fi întors acasă şi s-ar fi culcat lângă trupul neînsufleţit al femeii.

El a mai spus că a doua zi de dimineaţă s-a plimbat o vreme pe aleile unui parc din apropierea locuinţei sale, apoi s-a dus la Secţia 7 Poliţie şi a anunţat că este autorul unei crime.

Poliţiştii au mers la locuinţa acestuia din strada Simion Busuioc, din Sectorul 2 al Capitalei, unde au găsit-o pe femeie decedată. Bărbatul a fost reţinut de anchetatori, care l-au dus la locul crimei pentru reconstituire. Ulterior, anchetatorii au cerut magistraţilor Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, propunerea fiind admisă de instanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici